+18 Türkçe altyazılı hentai izleme bloğu!




12 Kasım 2018 Pazartesi

Futari Ecchi (2014) - Bölüm 1

Kişi Hentaiyi İzledi
Özet: Makoto-o sadece tek iken o bir içe dönük, yalnız ,ama o arkadaşlarıyla buluşmak için davet aldı her şey değişti onun için kurmak ve o Yura tanıştığında bu ve tamamen sonsuza dek hayatını değiştirdi. Makoto, hala bir goofball ve hala eski benliğini açık bir nedenden dolayı değişmiyor gibi görünüyor, ancak Makoto gerçekten daha fazla güvene sahip olmaya ve hayatta daha derin bir motivasyona sahip olmaya başladı ve herkesin olması gereken kocası olan şimdiki hayatından daha mutluydu. Mutlu ol ve eşlerini daha çok sev.

Yura-Makoto ile aynı o da onunla tanışmamış ama Makoto aksine önce yalnız olmak hissettim. Yura ailesi ve kardeşleri tarafından desteklenen ama yine de yalnız hissetti. Futari ecchi 2014 OVA hakkında sevdiğim şey, bölümlerde Yura'nın yeni kocasıyla, gerçek ve saf romantizmi sunmak için bir başka iyi faktör olan ebeveynleri ve kardeşleriyle olduğundan daha mutlu olduğu ortaya çıkıyor.

Riu - yetişkinlerden aldığı danışmadan sonra erkeklere yönelik tutumları değişti ve yetişkin perspektifiniz varsa gerçekten çok küçük olan gençler sorunlarını çözmede çok yararlı yetişkinlerin ne kadar iyi bir sunum olan sapkın yırtıcılar olarak görmüyor.

Miyuki-çok fazla fleshing yapılmadığı için sadece birkaç şey söyleyebilirim. Miyuki hala Makoto için bir ezmek var ama onu ileriye taşımak ve kendi mutluluğu için bir çocuk almak için durdurmak mı? Hayır! Bir yetişkin olarak Miyuki, sınırlarını bildiği ve ileri yaşamayı bildiği ve 3. bölümde ortaya çıktığı gibi daha iyi bir gelecek beklediği için olgun olarak sunulmaktadır. Burada " NTR " yok çocuklar.




NOT:

  • Videoya ulaşamıyorsanız, sayfayı yenileyin, başka bir tarayıcıdan girmeye çalışın. yine de açılmıyorsa YORUM olarak bildiriniz. 
  • Hentai hakkındaki düşüncelerinizi bildirmekten ve çevirmenlere bir teşekkürü etmekten çekinmeyiniz. İYİ SEYİRLER!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder