+18 Türkçe altyazılı hentai izleme bloğu!




20 Temmuz 2018 Cuma

Ai Shimai 2: Futari no Kajitsu(ahlaksız kardeşler) bölüm 2 FİNAL

Kişi Hentaiyi İzledi
Özet: Tüm tecavüz ve sapık aile birbirine karıştıktan sonra her şey nihayet yerleştiğinde (bunların hiçbirinin aslında ilişkili olmadığı unutulmamalıdır), ahlaksız kız kardeşler 2, sevgili cinsel Haremlerini mahvetmek için kendi bükülmesini atar. Kocası nihayet uzun süreli iş gezisinden eve dönerken, Yukie ve kızları Rumi ve Tomoko, erotik düzeltmelerini başka bir yerde bulmak zorunda kalabilirler, böylece erkek oyuncak Takato şüphesiz dışarı atılır. Ancak, bazı acıklı iktidarsız yaşlı adam tarafından değiştirildiği için kavga etmeden aşağı inmek üzere değil ve bu yüzden aşk ve ecstasy Savaşı başlıyor.

Garip bir şekilde, Immoral Sisters 2, Yukie'nin kocası gizlice işlevsiz ailesine döndüğü için aile uzlaşması hakkında gerçekten bir hikaye. O ve Takato'nun aynı çatı altında yaşayamayacakları hemen açıktır, ancak devam eden yetersizlik ile bu, Yukie'nin uzun süre yaşayamayacağı bir durum değildir. Vücudunun tadına baktığı cinsel sefahat sonrasında, şimdi onu yıkmak için güçlü bir adama ihtiyacı var ve Takato bunu becerilerini göstermek için bir fırsat olarak kullanamaz. Ama tüm umut Yukie'nin ufalanan ailesi için kayıp değil. Kocasının artık kalkamayacağı için, kızlardan biraz daha genç olan belirli bir arzusu var. Yani, eski okul mayolarını yalarken ve koklarken rutin olarak hayal ettiği kızı Tomoko. Ancak yangınlar nihayet yakıldıktan sonra, seks partilerinin ne kadar çılgın olacağını söylememek yok!

Kız kardeşler 2 başladığında, ablası Rumi ve babası büyük ölçüde herhangi bir insanlığa sahip olan tek iki karakterdir. Rumi sadece ailesinin birlikte kalmasını istiyor ve bunu yapmak için herhangi bir cinsel sapmayı unutmaya istekli olsa da, babası sürekli olarak eksiklikleri üzerinde kendini dövüyor. Bu dinamik uzun sürmez, ancak Tomoko kendini babasına açmaz ve Rumi, herkesin sonunda büyük, seks dolu ve sonsuz mutlu bir aile olarak bir araya geldiğini görmez.

Bölüm devam ederken giderek daha sinir bozucu olan sürekli aile dramasına hiç gelmedim, ahlaksız kız kardeşler 2 en azından bize bazı kaliteli seks sahneleri vermeyi biliyor. Değil daha fazla grup sahneleri ve kadınların bir bolluk ile, biz sadece kayış-on oyun ama çift dildos ve vibratörler bolca Çift Penetrasyon olsun. Seks oyuncaklarının bolluğu bir yana, bu kadınların birbirlerine küçük bir sevgi göstermekte hiçbir problemi yoktur ve eğer eğlenmiyorlarsa, bir diğeri arkadan vidalanırken işleri daha da iyi hale getirmeye yardımcı olurlar. Sadece izlemek için bir zevk ve kalite sadece daha fazla olanlar keyfi artırmak için hizmet, özellikle çok güzel olan iki lezzetli kız ile teknikleri. İlkinde olduğu gibi, sadece ikisi ile birkaç sahne kullanabilirlerdi, ancak bu sefer zar yok. Ben İngilizce dil parça oldukça adalet yapmaz diyecekler, bu yüzden en iyi hareket sadece indirdi izlemektir.



DİĞER BÖLÜMLER

BÖLÜM 1
BÖLÜM 2 FİNAL

NOT: videoya ulaşamıyorsanız, YORUM olarak bildiriniz. Hentai hakkındaki düşüncelerinizi bildirmekten ve çevirmenlere bir teşekkürü etmekten çekinmeyiniz. İYİ SEYİRLER!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder