+18 Türkçe altyazılı hentai izleme bloğu!




6 Mart 2018 Salı

Genkaku Cool na Sensei ga Aheboteochi bölüm 2 FİNAL

Kişi Hentaiyi İzledi
Genkaku Cool na Sensei ga Aheboteochi bölüm 2 FİNAL İZLEÖzet:  Bu h-anime, hem ablası hem de hocası olan Kimishima için çok güçlü hislere sahip olan Kazama'nın öyküsüdür. Bir gün bir dalgılığu sonucu Sınıftan öğrenciler,  Kazama'nın aşk mektubunu kazama'yı incitecek şekilde sınıfın içinde ifşa ederler.

Daha sonra Hazukiyi Konsey kararı sonucu aranmaktadır.  hemşireler ofisine giden kazama, hazukiyi bulmak için girdiği ofiste  cinsel güç artırıcı  ilaçlar olduğunu görür. ardından odaya giren hazuki, telaş yapar. Bu ilaçları okula mı veriyorsun gizliden? diye tepki görünce, ilk başta dirensede, karşı çıksada hazuki'nin baştan beri okulun hemşiresi olarak bu ilaçları okula gizlice verdiğini itiraf eder. ardından bu ilacın etkisiyle, orada seks yapmaya başlıyorlar.

Bunlar olurken,  Kimishima  Kazama'nın gölgesini pencerede gördükten sonra hemşire ofisinde neler olup bittiğine dair şüphelenmişti ve ne oldugunu merak edip,  hemşire ofisine gidip diğer ikisini yakaladı. hemşire hazuki, Kazamaya ilaç sayesinde tecavüze uğratmaktaydı. ve sonra Kimima, Hazama'nın istifa etmesinin yanı sıra Kazama'nın da yok edilmesini istediğini açıkca söyleyerek tehdit ettti.  ve bundan sonraHazuki tarafından  başlatılan şantajlar peş peşe geliyor!


Hikaye: 8/10 
sanat: 9/10 
Ses:9/10 
Karakter: 9/10 
Zevk 10/10 


DİĞER BÖLÜMLER

Bölüm 1
Bölüm 2 FİNAL


NOT: videoya ulaşamıyorsanız, YORUM olarak bildiriniz. İYİ SEYİRLER!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder